Intense media online
Image default
Recreation / Travel

Zo voert u een Cryolipolyse behandeling uit

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het uitvoeren van een Cryolipolyse behandeling is eenvoudiger dan het uitspreken ervan. Een cryolipolyse behandeling voert u namelijk uit door middel van het plaatsen van gelpads. Deze koelen het onderhuidse vet sterk af, waardoor een natuurlijk afbraakproces in werking wordt gesteld. De huid wordt vervolgens vacuüm gezogen, dit kan voor een trekkend gevoel zorgen. Na deze behandeling wordt de huid gekoeld. Dit voelt in het begin koud aan. Het koude gevoel verdwijnt binnen tien minuten. De kou verandert in gevoelloosheid. Veel klanten lezen ondertussen een boek of doen een dutje. De behandelde vetcellen zijn bevroren, nu voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Uw klanten zien gegarandeerd resultaat.

Resultaat zonder risico’s

Een cryolipolyse behandeling is dus een uitwendig proces. Hierdoor kleven er geen risico’s aan het uitvoeren van deze behandeling. Het feit dat klanten op hun gemak een boekje lezen tijdens een sessie, zegt al veel over de mate van pijn die wordt ervaren. De behandeling wordt veelal ingezet voor de bekende probleemgebieden als de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. De behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Waar voelbaar vet is, is een behandeling mogelijk.

Uw klanten klaar voor de zomer

Het beste resultaat is zichtbaar na twee tot vier maanden. Al na drie behandelingen zijn de meeste mensen zeer tevreden over het resultaat. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd. Wist u dat klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat een cryolipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep? Wellicht zegt dat genoeg.

https://medcosskinsolutions.nl/