Intense media online
Image default
Travel

Tiny house in Zeeland

Ben je toe aan een paar weken echte vrijheid? Boek dan een tiny house in Zeeland. Als je bent zoals wij, ben je dol op de zee. Hoe kan het ook anders, want als je uitkijkt over het uitgestrekte waarde vallen de zorgen direct van je af. En aangezien Zeeland van alle Nederlandse provincies de langste kustlijn heeft, zijn er in de provincie tal van vakantiehuisjes en tiny houses te vinden.

Sommige van die tiny houses zijn particulier eigendom. Maar als je weet waar je moet zoeken, zul je snel ontdekken dat je sommige tiny houses in Zeeland ook kunt huren. Bijvoorbeeld voor een weekend, of voor een paar weken.

Het mooie van het tiny house in Zeeland is dat je niet alleen een perfect en onbelemmerd uitzicht hebt, maar dat je vanuit je accommodatie ook zonder veel moeite in alle delen van Zeeland kunt komen.

Het tiny house is jullie thuis, van waaruit je de ene dag kunt genieten van de rust en stilte, terwijl je de tweede dag een bezoek brengt aan steden als Vlissingen, Domburg, Goes  of Middelburg. Boek een rondvaart naar de dolfijnen, of leer alles over de Deltawerken op Neeltje Jans. Liever genieten van de natuur? In de Clingse Bossen vind je bijzondere natuur met planten en bomen die je alleen hier kunt vinden.

Het is jullie vakantie, dus je kunt doen waar je maar zin in hebt. Vanuit een tiny house in Zeeland gaat dat net even wat makkelijker dan wanneer je thuis blijft. Want daar blijft toch de lokroep van de laptop en het huishouden.

Boek een tiny house in Zeeland en laat de boel even de boel. Jullie hebben er alle recht op om ook eens lekker samen te kunnen ontspannen.

Boek vandaag nog je tiny house in Zeeland, of bekijk één van de vele andere comfortabele vakantie-accommodaties op www.glampings.com.