Intense media online
Image default
Recreation / Travel

Rijschool Sassenheim

 

Indien je op zoek bent naar een gedegen rijschool in de omgeving van Sassenheim dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk om bij ons autorijlessen te volgen waarmee je in zeer korte tijd volledige controle zult hebben over een personenauto. Naast rijopleidingen die zich specifiek richten op voertuigen met vier wielen biedt onze rijschool in Sassenheim ook motorrijlessen aan en bromfietsrijlessen waarvoor je de bijbehorende rijbewijzen kunt halen.

Wanneer je graag een rijopleiding wilt volgen dan zal een van onze bekwame rijinstructeurs jou van de eerste dag tot aan het afrijden begeleiden en opleiden. Op die wijze heb je volledige controle over jou leerproces en kan je ten alle tijden vragen voor tips en advies. De gegeven raad zal in dat geval op maat zijn waardoor Rijschool Uniek uit Sassenheim en van de autorijscholen is met het hoogste slagingspercentage uit de regio.

Rijschool met lessen op maat

Wil je graag in een auto leren rijden terwijl je rijlessen op maat krijgt? Onze rijschool in Sassenheim is voor een dergelijk opdracht zeer geschikt. Onze rijinstructeurs kunnen zeer snel bepalen waar jij als student het meeste aan hebt door hun jarenlange ervaring als rijdocent. Indien een rijleraar bemerkt dat je potentie hebt om sneller te leren dan kan deze jou lesrooster inkorten waardoor je minder tijd en geld kwijt bent met autorijlessen die je allang beheerst. Op die wijze zijn we niet alleen zeer studentvriendelijk, maar ook nog eens erg goedkoop.

Overige rijlessen voor Sassenheim

Voor overige rijlessen in Sassenheim kunt je tevens bij onze rijschool in Rijnsburg terecht. Het is mogelijk om een motorrijbewijs te halen, het zogenaamde rijbewijs A, maar het is tevens de moeite waard om te zien wat we je kunnen bieden op het gebied van de bromfiets. Het is mogelijk om al op jonge leeftijd legaal op een bromfiets te leren rijden. Indien je ook een alternatieve rjiles wilt neem dan contact op met Rijschool Uniek in Sassenheim