Intense media online
Image default
Recreation / Travel

Rug ontharen

De rug ontharen met nieuwste lasertechniek

Wil je snel en efficiënt je rug ontharen, maak dan een afspraak bij de experts van Sensitif. Wij zijn gespecialiseerd in laserontharing en dat betekent dat jij definitief en voorgoed kunt genieten van een stralende haarvrije huid. Onze therapeuten gebruiken de modernste technieken en zijn op de hoogte van de laatste innovaties. Zo gebruiken wij de LightSheer Duet Diodelaser, een instrument dat door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd en op dit moment het veiligste en meest nauwkeurige apparaat is op de markt. Ben je geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak voor je gratis eerste intake.

Het permanent ontharen van rug en schouders

Voor het ontharen van je rug is Sensitif te Amsterdam dé professionele kliniek. We zijn door de Consumentenbond uitgeroepen tot een van de beste ontharingsklinieken van Nederland en bieden je een uitstekende service. Tijdens het eerste consult staan jouw wensen voorop. We brengen in kaart wat de intensiteit van de haargroei is en bepalen welk gebied we gaan behandelen. Aan de hand van deze analyse stellen we het aantal laserbehandelingen vast. Of je nu kiest voor een flinke vermindering of volledige verwijdering van het haar, wij zorgen altijd voor een natuurlijke overgang naar de armen. Maak kennis met onze innovatieve behandelwijze en boek je consult online in.

Professioneel de rug ontharen

Je rug laten ontharen door Sensitif (Amsterdam) heeft enorm veel voordelen. Onze lasertherapeuten zijn zeer deskundig en ervaren. Wij werken met de modernste technieken, die geschikt zijn voor ieder huidtype. Ook garanderen we je het minst aantal behandelingen en een perfect resultaat. Je eerste consult is gratis en we begeleiden je volledig bij iedere stap. Onze locatie is makkelijk te vinden, parkeren is gratis en je kunt ook ’s avonds of op zaterdag bij ons terecht. Bovendien zijn we geregistreerd bij alle verzekeraars, dus vergoedingen behoren zeker tot de mogelijkheden. Heb je vragen of wil je een afspraak maken, kijk dan online voor onze contactgegevens.

http://www.sensitif.nl/behandelingen/rug-en-schouders-ontharen/