Intense media online
Image default
Business

Zo maak je zelf een website zonder kosten

Het maken van websites is anno 2020 steeds makkelijker doordat er zo veel websitemakers beschikbaar zijn waar je gebruik van kunt maken. Met een websitebouwer ben je echter beperkt in de mogelijkheden die je hebt, of je moet hoge kosten per maand maken. Toch is het mogelijk om een eigen gratis website te maken. Zo doe je dat…

 

Een gratis website maken met WordPress.com

Met een gratis website van WordPress.com kan je gebruik maken van standaard templates en thema’s. Hierdoor heb je een eigen website gebouwd zonder technische kennis en hoeft dit niet lang te duren. Zonder poespas een eigen website bouwen? Kies dan voor WordPress.com.

 

De Nederlandse websitemaker JouwWeb

Een andere optie voor een gratis website is de Nederlandse websitemaker JouwWeb. Met JouwWeb is het mogelijk om een gratis website te maken welke ideaal te gebruiken is voor een blogger of voor het bijhouden van een portfolio. Het ‘Altijd gratis’ pakket biedt je een subdomein onder het JouwWeb hoofddomein en beschik je niet over de mogelijkheid om een webshop live te zetten. Ook webmail ontbreekt in dit pakket. Toch is het pakket erg handig te gebruiken voor de startende blogger of fotograaf.

JouwWeb is een websitemaker met zeer betaalbare pakketten. Wil je dus toch overstappen op een betaald pakket met webmail en een eigen domeinnaam, dan is het ‘Pro’ pakket voor €8,- per maand een geschikte keuze. Wil je weten of JouwWeb bij jou past? Lees hier dan de JouwWeb review en ontdek alle mogelijkheden.

 

 

Advertentie: Adbull B.V. – SEO & linkbuilding bureau.