Intense media online
Image default
Recreation

Zeilbootverhuur Friesland

Op zoek naar bootverhuur in Friesland om deze prachtige provincie te water te leren kennen? Dat kan bij onze bootverhuur in Friesland.

Ontdek Sneek

Vaar richting degrotere stad Sneek met zijn bekende Waterpoort. Geweldig om nu eens de Waterpoort vanaf het water te bekijken. Een vaarroute gaat dwars door de stad, onder diverse bruggen door. Het drukke stadsverkeer wordt voor je stilgelegd, de brug gaat open, een groet naar de brugwachter en verder varen maar. Een bijzondere ervaring! Sneek is natuurlijk ook ideaal om even aan te meren en een terrasje te pakken of een van de vele leuke winkeltjes te bezoeken.

Bootverhuur Friesland

Vanaf het Sneekermeer zijn er diverse mogelijkheden om terug naar Heeg te varen. Deze route gaat via het Sneekermeer naar de achterliggende Goingarijpsterpoelen met vele mooie ankerplekken om bij mooi weer een duikje te wagen. Via de Noarder Aldewi kom je op de Langwarder Wielen en kun je een bezoekje brengen aan het watersport dorp Langweer. Zo vaar je langs leuke dorpjes, door steden en door de prachtige natuur van Friesland. Ook voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes en familiedagen kun je in Heeg terecht. Op zoek naar zeilboot verhuur in Friesland? Neem voor meer informatie eens een kijkje op de site.