Intense media online
Image default
Recreation / Travel

www.dozenhal.nl

Bij Dozenhal vindt u de kartonnen dozen die u zoekt. Omdat wij de grootste voorraad aan kartonnen dozen hebben in Nederland in verschillende formaten (u kunt kiezen uit meer dan 2500 formaten!) vindt u bij ons altijd de juiste kartonnen doos. In het (zeldzame) geval dat uw gewenste formaat hier niet tussen zit kunt u bij ons ook gewoon uw kartonnen dozen op maat bestellen. Super handig dus voor uw webshop als verzendverpakkingen of om spullen in op te slaan in uw magazijn. En dat ook nog voor een gunstige prijs! Omdat wij deze grote voorraad hebben en beschikken over ons eigen transport kunnen wij uw bestelling de volgende werkdag al bij uw leveren. Wilt u wat meer kleur dan de standaard bruine kartonnen doos? Bij ons kunt u uw kartonnen dozen laten bedrukken met uw gekozen kleur. Dit gaat allemaal wel duurzaam, want wij leveren in grote partijen en hergebruiken karton. We moeten natuurlijk ook een beetje aan onze planeet denken.

De Dozenhal dozenzoeker maakt het u gemakkelijk

Wij van Dozenhal willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom is het bestellen van uw kartonnen dozen bij ons erg simpel online te doen. Op onze site vindt u namelijk onze dozenzoeker, waar u het gewenste formaat kartonnen doos kunt zoeken door de lengte, breedte en hoogte die u wilt in te voeren. Als u uw gewenste kartonnen doos niet kunt vinden in de dozenzoeker kunnen wij deze gewoon voor u op maat produceren, bedrukken en bij u afleveren. Heeft u gevonden wat u zocht? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen die u de volgende dag in uw mailbox krijgt. Vervolgens gaat u akkoord met de gemaakte afspraken en is uw bestelling geplaatst. Wij zorgen er hierna voor dat uw bestelling met ons transport de volgende dag bij u geleverd wordt. Maar met een kartonnen doos bent u er nog niet. Kartonnen dozen hebben namelijk meestal wel wat accessoires nodig, zoals aanvullend verpakkingsmateriaal om de verzending veiliger te maken (denk aan tape, luchtkussenfolie, etc.). Heeft u erg veel kartonnen dozen met inhoud? Dan heeft u waarschijnlijk ook behoefte aan stapelmateriaal zoals massieve kartonnen platen (die wij ook in verschillende maten leveren). Al deze accessoires kunt u uiteraard ook bij ons bestellen. Wij maken het makkelijk voor u.

Dozenhal.nl

Op onze site kunt u onze dozenzoeker vinden en uw kartonnen dozen naar wens bestellen. Hier leest u ook meer over ons assortiment, onze duurzame werkwijze, onze acties en onze contactgegevens. Bekijk de website.