Intense media online
Image default
Offers

Vul een webshop eenvoudig met data van leveranciers

Vul een webshop eenvoudig met data van leveranciers

 

Webshop vullen en bijhouden

Hoe lastig is dit? Een webshop voorzien van de juiste producten én afbeeldingen en teksten. Als u een webshop heeft, weet u uit ervaring dat dit niet zomaar gerealiseerd is. Alle hulp is hierin welkom. Denk bijvoorbeeld aan het contacteren van uw leveranciers. Mogelijk kunnen zij assisteren in het aanleveren van data sheets met productdetails en afbeeldingen.

HAMA

Hama is bijvoorbeeld een groothandel in elektronica- en telecomaccessoires die een uitgebreide artikeldata koppeling biedt, waarbij de artikel basisgegevens én uitgebreidere gegevens als omschrijvingen op uw webshop, kenmerken en afbeeldingen kunnen worden geïmporteerd in uw kassasysteem. 

Dit zorgt ervoor dat u met één druk op de knop voorraadinformatie op kan halen, waarbij productdetails en afbeeldingen direct beschikbaar zijn. Ook zijn bestellingen eenvoudig binnen te boeken door het scannen van bijgeleverde elektronische pakbonnen.

Tijdsbesparing

Door samen te werken met uw leveranciers kunt u veel tijd en energie besparen. Neem vooral contact op met uw leveranciers of uw kassaleverancier of ze kunnen assisteren bij het vullen en actueel houden van uw webshop!

Vendit is de aangewezen partner

Vendit heeft recentelijk een koppeling gerealiseerd met Hama. Wilt u meer informatie over een kassa software oplossing speciaal voor uw branche? Neem dan contact op met de experts van Vendit of vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

 

https://www.vendit.nl/