Intense media online
Image default
Recreation / Travel

Uitstapje met de auto

lekker met de familie weg altijd leuk is dat. Heb je wel eens een roadtrip door Nederland gedaan? Ben je wel eens bij de grote steden geweest? Heb je alles van Nederland al gezien? Al is het antwoord; “nee” dan kan het leuk zijn om een hoop plekken te gaan bezoeken. Nederland is een erg klein land dus je kan praktisch elke plek bezoeken zonder dat je al te lang onderweg bent. In deze blog een aantal plaatsen die je in Nederland kan bezoeken.

Amsterdam
Te beginnen natuurlijk bij de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Hier zijn veel bezienswaardigheden zoals het Anne frank huis en nog veel meer. Er is genoeg te doen in Amsterdam. Je kan de grachten bekijken, langs de wallen lopen, drankjes doen, straat artiesten bekijken en uiteraard naar het voetbalstadion van Ajax. Dit is allemaal wel een kijkje waard.

Rotterdam
Een andere stad in Nederland die heel leuk is om te bezoeken is Rotterdam. Hier is uiteraard het stadion van Feyenoord een echte eye catcher. Als het even kan wanneer de corona voorbij is moet je een keer een wedstrijd gaan kijken. De sfeer in de kuip is ongelofelijk, deze sfeer is nergens anders in Nederland te beleven. Rotterdam staat vooral bekend om zijn enorme haven. De grootste van Europa zelfs. Het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te gaan nemen. Je ziet reusachtige boten voorbij varen en je kan genieten van het mooie uitzicht over het water.

Met de auto
Het bezoeken van deze plekken is uitermate leuk dit kan allemaal uiteraard met de auto, maar in de stad rijden kan soms hectisch en druk zijn. Daarom is het aan te raden voordat je zo’n uitstapje neemt een draadloze achteruitrijcamera aan te schaffen. Met een achteruitrijcamera set zie je veel beter wat er rondom je auto gebeurt en wordt een stedentrip in Nederland een stuk makkelijker te bereiden.

http://vanzwitserland.nl