Intense media online
Image default
Business

Tiktok, je kan er niet om heen, krijg je duizenden views

Hoe meer volgers je hebt op TikTok, hoe groter de kans dat adverteerders je benaderen voor gesponsorde posts. Moet je volgers kopen op TikTok om je kanaal te laten groeien? Of wat dacht je van views kopen voor TikTok? Of kan je beter wachten tot je account om een natuurlijke manier groeit? Hier bespreken we kort wat je allemaal kan doen. Views kopen, TikTok volgers kopen, ontdek hieronder wat je moet weten! Voordat we verder gaan met o.a. TikTok volgers kopen, is het handig om te weten wat TikTok precies is als je niet precies weet wat dit is. Dus eerst: wat is TikTok nu precies?

Wat is TikTok?

TikTok is een social media platform voor video en memes. De applicatie heeft een grote aanhang van gebruikers over de hele wereld en groeit al sinds de lancering in 2016. TikTok heeft in 2020 zijn account van Youtube verwijderd. Tiktok finds is nog wel actief. Wat gesponsorde posts betreft, kan TikTok behoorlijk verslavend zijn voor merken als je niet oppast. TikTok wordt meestal gepromoot door influencers zoals Kylie Jenner, Taylor Swift of zelfs Ellen DeGeneres. De applicatie heeft een publiek van meer dan een miljard mensen die constant op zoek zijn naar de laatste dance moves of andere viral videos. 

Viral 

Wat betekent het om viraal te gaan op TikTok? Voor mij betekent het alles. Als ik een TikTok video zie, wil ik die delen en het gevoel hebben dat mijn woorden de video populair hebben gemaakt, net zoals ze dat in het echte leven hebben gedaan. Wanneer ik een TikTok video zie die geliked wordt, ook al ben ik het niet eens met het sentiment, dan wil ik die delen en daar ook trots op zijn. Als ik niet genoeg views heb, wil ik TikTok volgers kopen of views kopen. Wanneer mijn TikToks worden becommentarieerd, wil ik die ook delen, en het gevoel hebben dat ze me echt een goed gevoel gaven.