Intense media online
Image default
Travel

Strandhuisjes

Wordt ook jij elke vakantie verleid door de lokroep van de zee? Dan heb je waarschijnlijk al heel wat hotels nabij het strand leren kennen. Van die hotels met uitzicht op zee, waar je ’s ochtends op het balkon kunt ontbijten. Daarna trek je je zwemkleding aan, wandel je naar het strand en geniet je van de zon. Kan het mooier dan dat?

De beste strandhuisjes zijn vakantiehuisjes die op het strand zijn gebouwd. Net als een strandpaviljoen. Niet aan de weg, maar echt op het strand. Achter je de duinen. Voor je de zee. En daar tussen alleen maar uitgestrekte stranden.

Niks ontbijten op je balkon. Je ontbijt gewoon op je terras. Ruik hoe de zilte zeelucht zich mengt met de geur van een vers gezet kopje koffie en besluit in alle rust wat je gaat doen. Neem je een vroege duik in de branding? Of blijf je lekker chillen met een boek? Of ga je misschien de stad in. Het kan allemaal.

En het mooiste van alles: je hoeft er helemaal niet ver voor te rijden. Langs de hele Nederlandse kust (en op de Waddeneilanden) zijn luxe strandhuisjes te huur. Boek een strandhuisje voor een paar weken vakantie of om er een paar daagjes tussenuit te gaan.

Kies je voor een van de vakantiehuisjes van www.glampings.nl, dan kies je voor kwaliteit, betaalbaarheid en een eindeloos uitzicht. Bezoek onze site en boek direct!