Intense media online
Image default
Recreation / Travel

Rondreis door Israël met Oppenheim Travel

Een paar maand geleden heb ik een reis naar Israël gemaakt met Oppenheim Travel. Vandaag vertel ik jullie waarom dit zo’n fantastische reis was en waarom jij ook naar Israël moet gaan met Oppenheim Travel.

Verschillende reizen naar Israël

Je kunt verschillende reizen naar Israël maken met Oppenheim Travel. Zelf heb ik gekozen voor een groepsreis omdat ik in mijn eentje ben. Je kunt ook gewoon een reis voor bijvoorbeeld twee personen boeken en dan samen rondreizen op de vooraf uitgestippelde route.

Waarom Israël?

Nu zou je misschien denken: waarom Israël? Maar dat kan ik je ook vertellen. Israël is een prachtig land met een heel zichtbare geschiedenis. Neem bijvoorbeeld Jeruzalem. Het is fantastisch om hier rond te lopen en je in te beelden hoe het al die jaren geleden was. En geloof me, dat is heel makkelijk! De gebouwen zijn eeuwen oud. Echt prachtig om te zien.

Natuurlijk is er nog veel meer te zien en te beleven in Israël. Je kunt bijvoorbeeld naar Tel Aviv. Dit is een zeer moderne en trendy stad. Aan de Middelandse Zee heb je de badplaats Netanya en aan de Rode Zee is Eilat te vinden.

 

Waarom Oppenheim Travel?

Ik heb gekozen om op reis te gaan met Oppenheim Travel omdat zij specialist zijn in reizen naar het Midden-Oosten. Dit bedrijf bestaat al bijna 45 jaar dus je weet zeker dat je hier een goede reis boekt. Alle medewerkers hebben ervoor gezorgd dat mijn reis echt tot in de puntjes verzorgd was. Ik heb echt mijn droomreis kunnen maken!

Er zijn in elk land lokale medewerkers zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. Je krijgt hier echt service en kwaliteit.

Boek nu een reis!

Wil jij nou ook een reis naar Israël maken? Boek dan direct ook een reis! Als je bijvoorbeeld liever naar een ander land, zoals Jordanië gaat, kun je uiteraard ook terecht bij Oppenheim Travel. Je weet zeker dat je bij dit bedrijf een absolute droomreis gaat maken. Heerlijk toch? Boek vandaag nog jouw reis via de website van Oppenheim Travel!

Oppenheim Travel Adres: Nijenburg 2H, 1081 GG Amsterdam Telefoon: 020 404 2040 Provincie: Noord-Holland