Intense media online
Image default
Recreation / Travel

Richt uw praktijk in met tandarts apparatuur van All Dent

De tandartsapparatuur van All Dent is van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Wij van All Dent helpen u graag in het gehele proces om uw ideale praktijk in te richten naar uw wensen. Vanaf het idee tot de uitwerking. U kunt zelf met ideeën komen of onze interieurarchitecten en ontwerpers aan het werk laten gaan. Als het definitieve idee er is zorgen wij ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Wij willen ervoor zorgen dat uw praktijk niet alleen technisch in orde is maar ook een prettige sfeer heeft door onze adviezen over ergonomie en routing. Bij ons kunt u dus terecht voor schetstekeningen, 3D praktijkontwerpen, tandarts apparatuur (die u ook bij ons kunt leasen!), tekeningen voor de loodgieter en aannemer, (online) service van de apparatuur, röntgenmetingen met kernenergiewetsdossier en metingen van de waterkwaliteit van uw praktijk. Met onze persoonlijke werkwijze zorgen we ervoor dat u de praktijk van uw dromen kunt verwezenlijken.

Alle soorten tandarts apparatuur beschikbaar

Wij van All Dent hebben een breed assortiment aan tandarts apparatuur. Denk hierbij aan verlichting, röntgenapparatuur, behandeleenheden, O.K. stoelen, waterbehandelingen, hand- en hoekstukken, thermodesinfectoren, intra-orale camera’s, autoclaven, digitale röntgenapparatuur en bijbehorende software, hand- en hoekstukreinigers, tandarts werkstoelen, lasers, kastenwanden, mengkranen, afzuigmotoren en compressoren. Ook hebben wij een voorraad aan occasions beschikbaar. Een groot deel van dit assortiment kunt u bekijken en uitproberen in onze showroom in Veenendaal. Onze A-producten gaan samen met de beste service en een lange garantie. Als u problemen ondervindt met uw tandarts apparatuur kunt u bij ons terecht, ook online. Ons serviceteam heeft een landelijke dekking en bedient op dit moment meer dan zevenhonderd praktijken! Naar onze vreugde hebben wij dan ook veel positieve klantervaringen die te lezen zijn op onze site. 

Alldent.nl 

Naast klantreviews kunt u op onze site ons assortiment bekijken, onze gerealiseerde projecten bekijken, meer lezen over onze werkwijze, onze service en de geschiedenis van ons bedrijf en uiteraard contact met ons opnemen. Hier vindt u een contactformulier, het adres van onze showroom, ons mailadres, ons postadres en onze telefoonnummers. U kunt geheel vrijblijvend advies aanvragen! Neem een kijkje op http://alldent.nl/