Intense media online
Image default
Offers

Redenen voor een houten vloer

Redenen voor een houten vloer

Als je op zoek bent naar een stijlvolle vloer met klassiek karakter dan is een houten vloer uitermate geschikt. De ruimte krijgt een warme sfeer waar je je meteen thuis voelt. Wanneer je kiest voor een houten vloer dan kies je automatisch voor kwaliteit. Je hebt er namelijk jarenlang plezier van en kan in vrijwel elke ruimte in huis geplaatst worden.

 

Uiteenlopend aanbod

Er is een ruime keuze aan diverse houtsoorten. De meest populaire zijn onder andere eikenhout, notenhout, esdoorn, grenen en bamboe. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een houten vloer omdat het materiaal jarenlang meegaat. Bovendien is de uitstraling buitengewoon. Vooral in een klassiek herenhuis of een interieur in een landelijke stijl komt het hout uitstekend tot zijn recht.

 

Welk voordeel biedt een houten vloer?

Je profiteert daarnaast van het voordeel dat het hout goed te combineren is met een vloerverwarming. Doordat het hout de warmte leidt, geniet je van een constante en aangename warmte. Mocht je de houten vloer met een verwarming willen combineren, dan kun je je uitgebreid laten adviseren door de specialisten van Bebo Parket.

 

Het onderhoud van een houten vloer

Anders als bij laminaat of PVC, heeft een vloer van hout meer onderhoud nodig. Je kunt het materiaal het beste schoonmaken met een lauw sopje met een speciale houtzeep. In deze zeep zitten oliën die het hout beschermen en voeden. Zo blijft je houten vloer langer mooi en bestand tegen vuil. Let er ook op dat hout reageert op temperatuurwisselingen en de luchtvochtigheid door te krimpen en uit te zetten.

 

Duurzaam product

Hout gaat jarenlang mee en kan na verloop van tijd geschuurd worden om de vloer weer mooi te maken. Vaak gebeurt dit na 10 tot 15 jaar. Mocht je dan graag de voorkeur hebben naar een nieuwe kleur, dan kan dit eenvoudig met een speciale olie gerealiseerd worden.

 

Professionele laminaatleggers

Mocht je het gevoel hebben dat het verleggen van een houten vloer niet helemaal jouw ding is? Kies dan voor de handige service die Bebo Parket te bieden heeft. Het team van specialisten legt de vloer tegen een betaalbare prijs in elke gewenste ruimte. Kijk op de website voor meer informatie of neem contact op met de klantenservice.

 

https://www.beboparket.nl/