Intense media online
Image default
Recreation / Travel

Megapret uw familiepark in Gelderland

Binnenspeeltuin megapret

Wilt u een gezellig dagje met uw kinderen weg? Dan is de binnenspeeltuin van megapret het ideale plaatje. In dit artikel wordt er verteld wat voor activiteiten er zijn in de binnenspeeltuin, aan welke voorzieningen wij voldoen en wat de overige activiteiten zijn van megapret. Word u hier enthousiast van en wilt u meer weten, lees dan verder!

Alleen een dagje uit met de kinderen is natuurlijk niet genoeg. Wilt u daarom ook dat uw kleintjes genoeg om mee te spelen hebben, bekijk dan het babyspeelgoed, knuffels en meer op Jut en Juul Lifestyle for Kids. 

Activiteiten binnenspeeltuin

In onze ruim 1500 m2 grote binnenspeeltuin kunnen uw kinderen volop genieten van alle speelmogelijkheden. Er zijn enorm veel activiteiten in onze binnenspeeltuin te beleven. Er is een heel groot klim en klautertoestel van maar liefst 4 verdiepingen hoog. Deze is voorzien van meer dan 100 hindernissen. Daarnaast beschikt onze binnenspeeltuin over ballenbakken, trampolines, springkussens en een familieglijbaan. Voor uw kinderen is er ook een kinderdisco waar ze hun danspasjes kunnen laten zien en een rodelbaan van 30 meter lang en 7 meter hoog. Het is de ideale plek om uw kinderen los te laten en volop te laten genieten van deze grote binnenspeeltuin.

Voorzieningen indoor speeltuin

De indoor speeltuin is volledig gethematiseerd en geheel voorzien van geluidsabsorberende voorzieningen. Daarnaast beschikt onze binnenspeeltuin over een gasten oproepsysteem, waardoor het ook voor volwassenen prettig is om te verblijven in binnenpret. Wat belangrijk is, is dat onze binnenspeeltuin voorzien is van wat extra voorzieningen. Het is toegankelijk voor mindervaliden, een baby verschoonruimte, babyvoedingsruimte en genoeg kinderstoelen. De ouders kunnen zich heerlijk vermaken en kijken naar uw kinderen op het binnen terras. Wij beschikken namelijk over een uitgebreide eet- en drinkgelegenheid.

Overige activiteiten megapret

Naast onze binnenspeeltuin hebben wij ook een buitenspeeltuin, met aansluitend een waterspeeltuin. Onze waterspeeltuin wordt geopend bij minimaal 23 graden. De buitenspeeltuin beschikt over enorm veel speelplezier voor uw kinderen. Voor de ouders zijn er ook genoeg dingen te beleven. Zo is er een boerenspeurtocht, snookergolf en een adventure midgetgolfbaan. Zeker iets om naar uit te kijken voor een dagje weg!

Uitje met uw kinderen

Wilt u een leuk, gezellig en een geslaagd uitje met uw kinderen? Dan is megapret de ideale plek die aan deze eisen voldoen. Wilt u hier meer over weten, klik hier voor meer informatie http://www.megapret.nl/familiepark-megapret/!

http://www.megapret.nl/