Intense media online
Image default
Recreation

Linkbuilding Blog Regge Tegels & Vloeren Algemeen

Regge Tegels & Vloeren voert een assortiment aan keramische producten bestaande uit meer dan 100 A-kwaliteit tegelmerken afkomstig uit heel Europa. Deze A-kwaliteit merken staan voor trendy designs, innovatieve mogelijkheden en natuurlijk een hoogwaardige kwaliteit aan keramiek. 

De A-kwaliteit merken in ons assortiment

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit A-kwaliteit merken afkomstig uit heel Europa, maar het grootste deel van het assortiment bestaat uit Spaanse en Italiaanse tegels. Spaanse en Italiaanse tegelmerken staan bekend om hun prachtige en unieke designs en innovatieve ontwerptechnieken. Hierdoor brengen deze tegelmerken een ruimte variatie op de markt aan hoogwaardige keramische tegels. Spaanse en Italiaanse tegels hebben een hoge kwaliteit en door de innovatieve productietechnieken hebben deze keramische tegels een levensechte look. Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan exclusieve Italiaanse en Spaanse tegelmerken. Een groot deel hiervan hebben wij ook liggen bij ons in de showroom. Kom gerust eens langs!

Hoogwaardige kwaliteit en grote verscheidenheid

A-kwaliteit merken brengen ook kwalitatief veel voordelen met zich mee.  De keramische tegels zijn kleur, kras en slijtvast. Hierdoor kunt u gerust een keer iets laten vallen op de vloer zonder de tegels kapot gaan. Ook zullen gebruikssporen niet zichtbaar worden waardoor keramische tegels ook zeer geschikt zijn voor gebruik in drukke ruimtes waar veel gelopen wordt. 

De verschillende tegelmerken in ons assortiment brengen ook een grote verscheidenheid aan producten met zich mee. Hierdoor is ons assortiment zeer variërend in looks, designs, afmetingen en diktes. Oftewel, een keus voor iedereen! 

Directe contacten en scherpe prijzen

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten met de tegelfabrieken uit heel Europa de tegels aanbieden tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar ons assortiment met scherpe prijzen? Kom dan eens langs bij ons in de showroom!