Intense media online
Image default
Recreation / Travel

Koffer slim inpakken? | Checklistvakantie.nl

TIP! …om je koffers in te pakken!

Ook voor een weekendje weg, maar vooral een autovakantie of een vliegvakantie….koffer(s) moeten ingepakt worden! Maar hoe ga je slim om met beperkte ruimte?!

Iedere keer wordt het weer proppen, omdat je altijd bang bent of je wel voldoende mee neemt.  Met alle kleding en accessoires wat je nog tijdens je vakantie extra hebt gekocht, is het inpakken op de terugweg al helemaal een opgave!

Koffer slim inpakken, de gouden tip ?!

Om zo efficiënt mogelijk je koffer in te pakken, vouw je standaard al je kledingstukken op. De kunst is juist om je kledingstukken op te rollen! Door je kleding op te rollen, zul je merken dat je je koffer op een veel handigere manier kunt indelen. Ander voordeel met rollen…je kleding kreukt stuk minder!

Maar hoe om te gaan met schoenen…

Voordat je je schoenen in je koffer dropt, kan je bijv. sokken en ondergoed in je schoenen proppen, dat scheelt weer ruimte in de koffer! Slim he?!

Handdoeken mee nemen?

Handdoeken nemen heel veel ruimte in in je koffer. Bij veel hotels zijn handdoeken standaard inbegrepen en u krijgt dagelijks nieuwe handdoeken. Dus, is het nodig? Neem voor de zekerheid eentje mee liefst een kleine handdoek van formaat.

Flessen met vloeistof

Omdat je je koffer volpropt met kleding en andere accessoires, wil je ook je favoriete shampoo of aftersun mee nemen. Maar het is vervelend om te zien dat je je shampoo tijdens je reis heeft gelekt. Van alle flessen, haal je de doppen van af. Huishoudfolie over de opening heen zetten en draai de dop er stevig vervolgens weer op. Zo zijn je flessen extra beschermd tegen lekken in je koffer!

Uitgebreide vakantielijstje nodig of wil je beste aanbiedingen omtrent reizen checken?

Vakantie tips nodig? Of leuke blogs voor op reis? Checklistvakantie.nl !

 Fijne vakantie en tot ziens!

https://checklistvakantie.nl/koffer-slim-inpakken-tip/