Intense media online
Image default
Recreation

Kilometerregistratie

Waarom is de kilometerregistratie belangrijk?

Iets waar ieder bedrijf tegenaan loopt, is de kilometerregistratie. Het bijhouden van deze registratie kost niet alleen veel tijd, maar ook nog eens veel energie en geld. Toch is het wel belangrijk dat de zakelijke ritten van alle personeelsleden goed worden bijgehouden. Dit kun je doen door locatie A en locatie B in te vullen, het aantal gereden kilometers op te schrijven én ook nog eens te noteren wat de begin- en de eindstand van de kilometerteller is. Al deze gegevens moeten vervolgens doorgegeven worden aan degene die de administratie en de kilometerregistratie regelt. Het is belangrijk dat deze persoon alles goed bijhoudt. Wij vinden dit ontzettend veel stappen zijn voor iets simpels als de kilometerregistratie. Ben jij het hier mee eens? Dan hebben wij een oplossing voor jou. 

 

Maak het jezelf gemakkelijk

De oplossing voor het grote kilometerregistratie probleem, is Linqo. Linqo verbindt mensen, voertuigen, materiaal en goederen door het verzamelen en analyseren van real-time data. Het bijhouden van de kilometerregistratie is niet altijd even leuk, maar wordt met Linqo wel een stuk simpeler. Het bijhouden van de kilometerregistratie doe je omdat je bijtelling wilt voorkomen. Daarnaast wil jij je werknemers hun zakelijk gereden kilometers in hun privé auto ook laten declareren. Tevens zorgt dit ervoor dat het brandstofgebruik wordt verminderd en het brengt de kosten in kaart. Dankzij de Linqo-app houd jij eenvoudig de kilometerregistratie bij van het hele bedrijf. De app doet vervolgens de rest voor je. Linqo automatiseert jouw kilometerregistratie en zorgt ervoor dat jij uiteindelijk veel tijd over hebt doordat je niet alles handmatig in hoeft te voeren. 

 

Meer informatie over kilometerregistratie door Linqo

Niet alleen zorgt Linqo ervoor dat jouw kilometerregistratie wordt geautomatiseerd, ook krijg je inzicht in het efficiënt indelen van jouw wagenpark en brandstofgebruik. Ook geeft deze app jou meer info over het rijgedrag van jouw werknemers. Op basis hiervan krijg jij verbeterpunten van de app waar je echt mee aan de slag kunt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die deze app jouw bedrijf biedt? Download dan vandaag de app nog en maak het mee.


https://linqo.nl/