Intense media online
Image default
Offers

Keramische parket; duurzaam, natuurgetrouw en de ideale geleider voor vloerverwarming.

 

keramisch parket bestaat uit keramische tegels met een natuurgetrouwe, niet van echt te onderscheiden houtlook die ook nog eens verkrijgbaar is in enorm veel variaties. Omdat keramisch parket van keramiek gemaakt wordt, is keramisch parket kleur-, kras- en slijtvast en behoeven keramische tegels weinig onderhoud. Daarom is keramisch parket de perfecte combinatie tussen een levensechte, natuurlijke houtlook en de hoogwaardige kwaliteit van keramiek.

Waarom kiezen voor keramisch parket?

Keramisch parket heeft vele praktische voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Naast de kleur-, kras- en slijtvastheid van keramisch parket, heeft de een lange duurzaamheid waardoor u extra lang kunt genieten van een prachtige houtlook. Ook heeft keramisch parket veel minder onderhoud nodig dan een vloer van echt hout. Daarnaast is keramisch parket de beste geleider voor de warmte en koeling van vloerverwarming en vloerkoeling. Buiten deze praktische voordelen wordt door de moderne productietechnologiën, alle natuurlijke kenmerken van echt hout tot in het kleinste detail overgenomen.

Keramisch parket in visgraat

Het populairste motief om keramisch parket te verwerken, is op dit moment visgraat motief. Visgraat als legmotief geeft een levendige uitstraling aan de natuurgetrouwe uitstraling van keramisch parket.

Vloerverwarming en vloerkoeling

Keramisch parket is gemaakt van keramiek. Keramiek is de beste geleider voor de warmte en koeling van vloerverwarming en -koeling. Hierdoor is keramisch parket dus ook de beste optie voor wie een natuurlijke uitstraling wil samen met comfortabele vloerverwarming en/of koeling.

Keramisch parket kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Naast het adviseren en inspireren over het keramisch parket, kan Regge Tegels & Vloeren u ook geheel ontzorgen tijdens het hele proces. Dit doen wij door de mogelijkheid aan te bieden om de klant te ontzorgen met het leveren en verwerken van keramisch parket. Wij ondersteunen u graag in het gehele proces van adviseren bij ons in de showroom tot het leveren en verwerken van de tegels bij u thuis of bij uw project, zodat u nergens omkijke naar heeft! Zoekt u een niet van echt te onderscheiden, natuurgetrouwe houtlook vloer maar wilt u niet de nadelen van echt hout? Kies dan voor keramisch parket!