Intense media online
Image default
Recreation

Is zorgeloos investeren in vastgoed mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk. Denkt u er aan om te investeren in vastgoed, in België of het buitenland? Wilt u bijvoorbeeld investeren in een vakantiewoning in Duitsland, Nederland, Spanje, België of in een ander prachtig land? Doe dit dan via Center Parcs Vastgoed. Dit is het bedrijf dat wereldwijd bekend staat om hun geweldige vakantieparken. Waarom investeren? U heeft bij Center Parcs Vastgoed de keuze uit vakantiewoningen in binnen- en buitenland. Het is ook nog veilig en u profiteert van veel voordelen. Wat zijn dan die voordelen? Dan moet u even verder lezen!

Wat zijn de voordelen van investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed?

U wilt natuurlijk zorgeloos kunnen investeren in vastgoed, bijvoorbeeld een vakantiewoning in Spanje. U wilt u 100% kwaliteit en efficiëntie. Dat weten ze bij Center Parcs Vastgoed. Ze hebben ervaren experten die u het hele proces bijstaan. U heeft dus contact met deze experten vanaf het moment dat u een aankoop maakt. U neemt ook contact met ze op als uw vakantiewoning bijvoorbeeld aan onderhoud toe is. Meestal heeft u een huurcontract van ongeveer 15 jaar bij Center Parcs Vastoed. U krijgt een vaste huurinkomst ongeacht de bezettingsgraad. U ontvangt elk kwartaal de inkomsten van uw vakantiewoning. Dit biedt u zekerheid. Een ander voordeel is dat er geen extra kosten voor onderhoud, water, elektra, verzekeringen en schade bijkomt, nadat u de woning heeft aangekocht. Dit biedt u de mogelijkheid zorgeloos te investeren in een vakantiewoning in Spanje.

Waar kan ik een vakantiewoning vinden?

Als u wilt gaan investeren in vastgoed via Center Parcs Vastgoed, dan heeft u de keuze uit vakantiewoningen op tientallen locaties in binnen- en buitenland. Wilt u bijvoorbeeld gaan investeren in een vakantiewoning in Spanje? Of liever Italië, of Portugal, of in België zelf? Investeert u via Center Parcs Vastgoed? Dan profiteert u dus van veel voordelen en, niet onbelangrijk, zekerheid. Vraag naar de mogelijkheden en neem eens contact met deze partij op voor meer informatie.