Intense media online
Image default
Recreation / Travel

Houd je kleine sportheld gezond

Het is natuurlijk niet iets nieuws dat kinderen er van houden om veel te sporten. Er zijn heel wat generaties die op een voetbal- of hockeyclub hebben gezeten, of die aan tennis of een andere sport hebben gedaan. Wat je wel steeds meer ziet is een drang om onze kinderen dan ook zo gezond mogelijk te laten eten en drinken. De tijd dat je je kind naar een sportwedstrijd een fles water en een appel meegaf is wel voorbij! Neem maar eens een kijkje in de folder om te zien wat er in de supermarkt allemaal aan gezonde alternatieven te vinden zijn. 

Lekker en gezond 

Sporten is gezond en goed voor onze kinderen. Ze hebben daarbij steeds meer keuze uit verschillende sporten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een sportclub voor. Bij al die sporten horen ook verschillende soorten gezond lekkers. Dit zie je niet alleen terug in de Deen folder en in de winkels, maar ook in de sportkantines. De tijd dat kinderen na de wedstrijd een euro van hun ouders kregen voor een zakje snoep of een bakje patat is ook verleden tijd. Tegenwoordig proberen sportkantines met een gezond alternatief te komen om ervoor te zorgen dat al die gezonde beweging op het sportveld niet meteen weer teniet wordt gedaan. 

Gezond lekkers uit de folder halen 

Fruit is altijd goed om mee te geven aan je kind. Het is misschien niet hip en modern, maar er is geen twijfel over mogelijk dat dit producten zijn waar je kinderen extra energie van krijgen. Er zijn in de winkel, of in de folder van Kruidvat, altijd wel gezonde repen, muesli en ander gezond lekkers te vinden. Ook op het gebied van drinken is er genoeg te vinden. Vroeger had je alleen het welbekende AA-tje, tegenwoordig is er sportdrank in vele verschillende kleuren en smaken te vinden. Je moet dan ook maar eens met je kind een kijkje nemen bij alle opties. Je kunt je kleine sporter in ieder geval op vele verschillende manieren helpen bij het sporten!

https://www.folderbode.nl