Intense media online
Image default
Recreation / Travel

Hoe kies ik de juiste weekendtas uit?

Weekendtassen zijn enorm handig, of je ze nu voor een citytripje gebruikt of als handbagage voor een langere reis. Daarom delen we in dit artikel een aantal tips voor als je ook op zoek bent naar een nieuwe weekendtas! 

Groter is niet altijd beter 

Een weekendtas is in het algemeen natuurlijk wel wat groter van formaat, vergeleken met bijvoorbeeld een handtas. Maar binnen de categorie weekendtassen wordt ook nog verder onderscheid gemaakt tussen verschillende groottes. Bij een te grote weekendtas heb je soms de neiging om hem te vol te stoppen en dan is er de kans dat ‘ie daarom te zwaar wordt, dus dat is niet altijd slim. Grote weekendtassen lijken aan de ene kant misschien handig omdat je er veel spullen in kunt doen, maar kunnen aan de andere kant moet je die tas wel kunnen blijven dragen. In dat geval kun je soms misschien voor een kleiner exemplaar gaan. 

Indeling 

Sommige weekendtassen bestaan uit een groot vak, terwijl andere weekendtassen een vakindeling binnen hebben. Een groot vak waar je alles in kunt doen, is vooral handig als je veel grote dingen mee wilt nemen zoals kleding of schoenen. Neem je heel veel kleine spulletjes mee in je weekendtas, of vind je het fijn om alles overzichtelijk in te delen zodat je alles ook weer snel terug kan vinden? Dan kun je beter op zoek gaan naar een weekendtas die allerlei vakjes heeft, zoals voorvakjes en extra ritsvakjes. Verder bestaan er weekendtassen die een speciaal vak voor je schoenen hebben. 

Soorten weekendtassen 

Wat voor weekendtas bij jou past, hangt helemaal af van je voorkeur voor hoe je de tas het liefst wilt dragen. De meeste weekendtassen hebben twee kortere hengsels en een (afneembaar) langer schouderhengsel. Dit zorgt ervoor dat je de tas dus op meerdere manieren kunt dragen. De lengte van de hengsels verschillen weer per tas en sommige zijn verstelbaar, dus dat is helemaal persoonlijk. ‘Pas’ ook de tas als je de mogelijkheid hebt: sommige weekendtassen kunnen ineens enorm aanvoelen als je hem in het echt ziet, of zijn juist ineens kleiner dan je aanvankelijk gedacht had. Daarnaast bestaan er ook weekendtassen met wieltjes eronder, zodat je hem ook nog als trolley kunt dragen. Erg handig dus!

Ook zijn er speciale dames weekendtassen en heren weekendtassen, jouw nieuwe weekendtas vindje bij Marington.nl.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/