Intense media online
Image default
Recreation

Het nut van een gezonde lunch

Het is de maaltijd die het vaakst overgeslagen wordt, de lunch. Het is voor iedereen wel herkenbaar dat je ’s ochtends voor het werk geen tijd of zin hebt om wat klaar te maken. Voor je het weet is het al 13.00 uur geweest en bedenk je je dat je nog helemaal niet gegeten hebt. Het kan dan heel verleidelijk zijn snel wat ongezonds te eten of te besluiten dan maar een tussendoortje te nemen en ’s avonds maar wat meer te eten. Dat is natuurlijk ongezond en jammer. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk en tijdrovend om een goede lunch voor te bereiden. Je kunt bijvoorbeeld een lunchpot vullen met yoghurt en muesli. Dit kost je nog geen minuut in de ochtend en je hoeft het op kantoor alleen nog maar even door elkaar te gooien en je kunt lekker lunchen.

Zo gepiept
Als je een lunchpot gebruikt bereid je je lunch vaak razendsnel voor. Je hoeft de lunchpot alleen maar te vullen en de rest doe je tijdens de lunchpauze. Je zit dus ook niet meer ’s ochtends vroeg met de slaap nog in je ogen brood te smeren of een salade in mekaar te prutsen. Het voordeel van een lunchpot is dat je twee delen hebt, eentje voor een vloeistof als yoghurt of heet water voor soep en bovenin doe je dan gemakkelijk je muesli, fruit of croutons. Dit bespaart je ’s ochtends net die paar minuten die je normaal gesproken naar de bus of trein moet sprinten, of net die paar momentjes dat je langer in bed kunt blijven liggen op een koude ochtend. 

Je eigen unieke lunchpot
Je zult het als volwassene niet snel toegeven, maar je wil toch niet met dezelfde lunchpot als een collega aankomen. Gelukkig hoeft dit ook niet, je kunt namelijk je lunchpot personaliseren met jouw naam, een foto of een illustratie. Zo heb je niet meer de verwarring over welke lunchpot nou van wie is en je hebt bijvoorbeeld een mooie herinnering aan een vakantie of je gezin bij je. Je kunt een gepersonaliseerde lunchpot ook cadeau doen aan een collega. Zet er dan bijvoorbeeld zijn of haar stopwoordje of bijnaam op. 

Hoe kun je je lunchpot personaliseren?
Je vraagt je nu misschien af hoe je dat kunt doen, het personaliseren van je lunchpot. Nou, dat is heel eenvoudig, je kunt het snel en gemakkelijk online ontwerpen bij bijvoorbeeld MyMepal. Daar vind je een ruim aanbod aan lunchpotten en mogelijkheden om ze te versieren. Bovendien kun je er ook terecht voor allerlei andere producten die je kunt personaliseren. Denk daarbij aan drinkbekers, waterflessen en lunchtrommels.

 

https://www.mymepal.com/