Intense media online
Image default
Travel

Glamping in Europa

Wat zijn jouw wensen voor de volgende vakantie? Wil je lekker de natuur in? Zie je het buitenleven wel zitten, maar wil je tegelijkertijd ook genieten van maximaal comfort? Kies dan voor glamping in Europa.

Glamping, kort uitgelegd

Glamping staat voor glamorous camping. Deze vorm van luxe kamperen is perfect voor wie wel lekker buiten wil zijn, maar geen zin heeft in de ongemakken van standaard kamperen. Bij glamping slaap je niet op een bobbelig luchtbed, maar in een echt bed. En inderdaad, met lakens en dekens. Ook hoef je niet, met gevaar voor eigen leven, te koken op een spiritusbrandertje, want bij glamping heb je standaard een eigen keuken.

Glamping in alle soorten en maten

Glamping kan veel vormen aannemen, dus er is voor iedereen die in Europa naar de glamping wil een passende accommodatie. Je kunt bijvoorbeeld terecht in een tiny house, of een lodge. Nog avontuurlijker zijn de ruime en stevige safaritenten die je door heel Europa tegen kunt komen. Maar het kan nog spannender: pipowagens, boomhutten, wijnvaten… met zoveel variatie is glamping voor iedereen!

Comfort is standaard

Welke accommodatie je ook kiest, en op welke glamping in Europa je oog valt, comfort en gemak zijn standaard. Dat begint er al mee dat je accommodatie volledig ingericht op je staat te wachten. Het geklungel bij het opzetten van je tent is verleden tijd. Veel accommodaties hebben privé-sanitair, iets wat veel die-hard kampeerders heeft overgehaald om voortaan wat luxer te kamperen.

Ook mooi meegenomen: de faciliteiten van de glamping. Wanneer je als gast verblijft op één van de glampings in Europa mag je gebruik maken van alle faciliteiten. Het zwembad lonkt!

Waar in Europa kun je naar de glamping?

Elk jaar neemt het aantal campings en vakantieparken waar je terecht kunt voor glamping toe. Je vindt ze in alle populaire vakantielanden van Europa, van Spanje tot Kroatië. Of ga je dit jaar lekker naar Frankrijk, Duitsland of Luxemburg? Oh, en vergeet de mooie glampings in ons eigen landje niet.

Alleen de beste glampings in Europa

Nu glamping steeds populairder is, beginnen steeds meer ondernemers een glamping. Niet elke glamping in Europa voldoet echter aan de verwachtingen. Boek daarom je verblijf op de glamping via www.glampings.com . Glampings.com is jouw vertrouwde partner, die kritisch kijkt naar het aanbod. Onze strenge selectiecriteria garanderen dat jij je vakantie viert op één van de vele kwalitatieve glampings die Europa te bieden heeft. Kom snel en bekijk ons aanbod.