Intense media online
Image default
Offers

Fysiotherapie Nieuwland met ZEE in beweging

Woont u in de omgeving van Nieuwland en bent u op zoek naar fysiotherapie in Nieuwland om u van uw fysieke klachten af te helpen? Wij van ZEE in beweging verlenen fysiotherapie in Nieuwland en directe omgeving, zoals Hoogland, Vathorst en Kattenbroek. Met onze kennis opgedaan door onze jaren van ervaring met het geven van fysiotherapie hebben wij een persoonlijke werkwijze ontwikkeld waarbij de behandelingen bij elke patiënt aangepast wordt aan de individuele behoeften en wensen. Iedereen is anders en ieders fysieke klachten zijn dan ook uniek, wat voor de één werkt hoeft nog niet zo zeer voor de ander te werken. Ook hoort bij onze werkwijze dat de patiënt actief wordt betrokken bij de behandeling, dat inhoudt dat er verwacht wordt dat thuisoefeningen goed bijgehouden worden. Dit zorgt namelijk voor het snelste en beste resultaat, ook onderschreven door de laatste wetenschap. Het is namelijk belangrijk om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en toe te passen voor de meeste efficiëntie. Klik hier voor fysiotherapie .

Fysiotherapie Nieuwland voor gevarieerde klachten

Bent u nog niet overtuigd dat u uw fysiotherapie in Nieuwland heeft gevonden? Wij garanderen u dat wij een geschikte behandeling voor uw fysieke klachten kunnen bieden. Wij hebben namelijk ervaring met verscheidene soorten fysieke klachten, waaronder nekklachten, schouderklachten, rugklachten, heup-beenklachten, knieklachten en hoofdpijn. Ook voor het verbeteren van de gehele lichaamshouding kunt u bij ons terecht. Als uw klachten hier niet onder vallen betekent dit niet meteen dat wij u niet kunnen helpen. Voor het gehele lichaam kunnen wij namelijk met u een geschikte behandeling bedenken. Daarnaast hebben wij ook kennis van psychosomatische fysiotherapie, waarbij fysieke klachten geen heldere fysieke oorzaak en of oplossing hebben. Kom dus gerust bij ons langs, wat voor klachten u ook heeft. Zelfs als de oorzaak hiervan niet gevonden kan worden. 

Andere medische diensten

U kunt niet alleen bij ZEE in beweging terecht voor fysiotherapie, maar voor een ruim aanbod van medische diensten. Enkele voorbeelden hiervan zijn integratieve coaching, hypnotherapie, voedingsadvies, loopbaancoaching, yoga en psychotherapie. Wij willen mensen graag helpen om zich op alle vlakken zo gezond mogelijk te voelen, mentaal en fysiek. Ook als bedrijf helpen wij u graag. Meer weten? Kijk dan even op onze site: Zee in Beweging