Intense media online
Image default
Recreation

Dit moet u weten voor uw verbouwing in de badkamer!

 

Of u nu een opknap huis heeft gekocht met een gedateerde badkamer of dat u gewoon bent uitgekeken op uw huidige badkamer. Iedere badkamer kan op een gegeven moment wel een flinke opfrisbeurt gebruiken. Wanneer u uw badkamer wilt verbouwen, dan komt daar nogal wat bij kijken. Het is dus goed om voorbereid te zijn. Daarom leest u in deze blog wat u moet weten voor u start aan uw verbouwing in de badkamer!

 

Wat gaat er veranderen?

Een badkamer verbouwen kan op verschillende manieren. Soms worden enkel de sanitaire voorzieningen vervangen door nieuwe exemplaren. Deze komen dan wel op dezelfde plek te staan, waardoor er niets aan de hand is. Gaat u het groter aanpakken en krijgt uw badkamer een volkomen andere indeling? Dan moet er het nodige gaan gebeuren. Zeker wanneer de sanitaire voorzieningen op een andere plek komen. In dat geval moet u namelijk leidingen verleggen. Dit betekent ook dat u direct dat u tijdelijk zonder sanitaire voorzieningen komt te zitten. Dit is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig hebben wij een oplossing voor dit probleem, namelijk de toiletverhuur van 123 Machineverhuur!

 

Onze oplossing

Een mobiele badkamer huren is de ideale tijdelijke oplossing. Een mobiele badkamer kan bijna overal geplaatst worden en is zeer eenvoudig in gebruik te nemen. Er dient alleen een water- en stroomaansluiting (230 Volt) aanwezig te zijn. Een badkamerwagen is voorzien van een douche, wastafel en wc. Op deze wijze kunt u toch gemakkelijk gebruik blijven maken van een badkamer dichtbij huis. Nu dit probleem is opgelost kunt u zich weer volledig richten op de verbouwing. 

Toiletverhuur

Het huren van een mobiele badkamer kan dus echt een uitkomst zijn tijdens de verbouwing.

Bij een partij zoals 123 Machineverhuur kunt u gebruiken maken van de toiletverhuur voor één dag, maar ook voor een langere periode. Door de goede prijs-kwaliteit verhouding, het professionele advies en het brede aanbod raden wij het van harte aan om een kijkje te nemen op de website 123Machineverhuur.nl.

Toiletverhuur van 123 Machineverhuur

Wilt u bij 123 Machineverhuur een mobiele badkamer huren? Plaats de gewenste badkamerwagen dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende mobiele badkamer wilt huren. Vervolgens controleren zij of de data beschikbaar zijn en zullen zij u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Wilt u vooraf graag eerst contact of advies? De specialisten kunnen u natuurlijk veel meer vertellen over de mogelijkheden en voorzien u graag van een passend advies. Succes met uw verbouwing!

 

https://www.123machineverhuur.nl/