Intense media online
Image default
Recreation / Travel

De effectiviteit van parkeerborden

Niets vervelender dan auto’s die parkeren op plaatsen die voor u of uw bezoekers/klanten bedoeld zijn. Dit veel voorkomende probleem is eenvoudig te verhelpen, bijvoorbeeld door het plaatsen van parkeerborden. Het klinkt wellicht wat overdreven, maar parkeerborden zijn er in veel verschillende verschijningsvormen. Zo kunt u letterlijk een bord plaatsen, bijvoorbeeld met uw kenteken of bedrijfsnaam erop. Ook is het mogelijk om slechts plaatje te laten plaatsen. Bijvoorbeeld op de stoeprand. Hiermee maakt u op een meer subtiele manier duidelijk dat de plaats gereserveerd is. Het is maar net wat uw doel is. De ervaring leert dat het plaatsen van parkeerborden heel wat telefoontjes en mails scheelt over het juiste gebruik van de beschikbare plaatsen.

Brede keuze uit parkeerborden

Zoals we al aangaven zijn er dus diverse soorten parkeer- en verkeersborden waaruit u uw keuze kunt maken. Dat licht maar net aan uw stijl en het doel dat u ermee heeft. Globaal heeft u de keuze uit borden op staanders, platte borden voor tegen de muur, betonparkeerborden of hoekparkeerborden voor tegen de stoeprand. Deze zijn bijvoorbeeld om de rand heen gebogen. Tevens zijn er verkeersborden. Deze bevatten over het algemeen meer tekst of afbeeldingen dan parkeerborden. Ze geven bijvoorbeeld aan dat er sprake is van cameratoezicht op uw terrein of laten weten dat een bepaalde plaats is bedoeld voor laden en lossen van goederen. Hier past bijvoorbeeld ook een afbeelding bij om uw boodschap kracht bij te zetten.

Waar u deze parkeerborden laat maken?

Leuk, al die mogelijkheden. Maar waar kunt u deze professionele borden laten maken? Wij raden aan om zeker eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden van Bosman Letters & Reklame. Hier maken zij al ruim veertig jaar de meest uiteenlopende parkeer- en verkeersborden, zij weten dus als geen ander welk product het best bij uw wens en doel past. Tevens kunt u er hiervan uitgaan dat u kwalitatief hoogwaardig materiaal ontvangt waar u lang gebruik van kunt maken. Tevens zijn de klanten al jaren zeer tevreden over de service van dit bedrijf, dat zegt wellicht genoeg.

https://www.bosmanreklame.nl/