Intense media online
Image default
Recreation / Travel

De beste methode voor persoonlijke ontwikkeling

Bij NLP-NU leer je jezelf en anderen beter kennen. Je leert observeren, analyseren, begrijpen en weet hierdoor gedragspatronen te voorspellen. Door deze ontwikkeling groei je als mens en ga je steeds meer in jezelf geloven. Bij een NLP opleiding maak je kennis met de beste persoonlijke verandermethodiek die er bestaat. Je vertrouwen, je commitment en jouw resultaten blijven groeien. Wanneer deze methodiek onder de knie hebt, ben je in staat om meer verbinding te leggen om zo het beste in mensen naar boven te laten komen.

Onze kernwaarden

Wij staan achter onze kernwaarden. Wij geloven dat er in ieder moment een leerervaring zit. Zeker door NLP word je steeds bewuster welke les je uit iedere ervaring kunt halen. Wij zien verbinding, eerst met jezelf en dan met anderen als de basis van coaching en (persoonlijk) leiderschap. Daarin zijn transparantie en zuiverheid erg belangrijk voor ons. Echt eerlijk naar jezelf zijn blijkt niet voor iedereen even eenvoudig. Maar wil je groeien en ontwikkelen dan is dat een belangrijk vertrek punt. Een ander belangrijk kenmerk van ons als instituut is verdieping! Wij zien verdieping als drijfveer voor ieder gesprek. Waarom doe je wat je doet? Wat hoop je onbewust met jouw gedrag te bereiken? Of wat wil je juist vermijden? En tot slot resultaat. NLP gaat je helpen om het maximale uit jezelf en anderen te kunnen halen. Wij brengen iedere leerervaring terug naar het hier en nu. In dit moment. Dat is waar we voor staan en hoe wij ons onderscheiden. En daarvoor hanteren wij een brede en integrale visie binnen onze NLP opleiding.

Hoofd en hart opnieuw verbinden

Onze opleiding gaat wat dieper dan de standaard NLP-stof. Door de unieke aanpak in onze NLP opleidingen worden hoofd en hart meer met elkaar verbonden. Wat wil je nu echt veranderen in je leven zodat je weer blij en gelukkig wordt? Uit ervaring weten we dat ieder mens in staat is om zichzelf te overstijgen. Ieder gedrag is namelijk veranderbaar. Door bewustwording kunnen we het beste in onszelf naar boven halen en gedragsverandering realiseren zodat je dat bereikt wat jouw hart je ingeeft.

Leven vanuit jouw basis

Een leven vol met vreugde, ontspanning, acceptatie en flow. Daar willen wij jou graag bij helpen! We gaan opzoek naar diepere waarden. Dus naar dat wat echt belangrijk voor jou is. Want hier haal je energie uit. Als je voor onze NLP opleidingen kiest, dan maak je echt een goede keuze. Omdat je hier veel persoonlijk contact hebt en direct in verbinding staat met coaches en andere mensen. Tijdens de NLP cursus blijven de groepen klein en er wordt gewerkt met een persoonlijke aanpak. Als je in je proces ergens tegenaan loopt, dat is er altijd een vangnet of een coachend oor die je verder helpt. Het traject is afhankelijk van de voorkeuren van de deelnemers. We proberen de gevoelige snaar te raken, om mensen echt te leren kennen. Bent u geïnteresseerd in een NLP opleiding? Dan gaan we graag met u in gesprek.

https://www.nlp-nu.nl/