Intense media online
Image default
Offers

Dames met dun haar opgelet: Wij hebben tips voor je!

Dames met dun haar opgelet: Wij hebben tips voor je!

We willen allemaal vol haar hebben, maar helaas is dat niet altijd het geval. Meiden met dun haar hebben vaak het gevoel dat ze beperkt zijn in hun kapselkeuze, maar dat hoeft niet zo te zijn! In deze blog lees je enkele tips voor meiden met dun haar. Met deze tips kun je jouw haar voller laten lijken en kun je genieten van de volle bos haar waar je zo naar verlangt.

 

Knippen

De juiste haarsnit kan een wereld van verschil maken voor meiden met dun haar. Laat je haar in lagen knippen, want dit geeft je haar meer volume en veerkracht. Het is ook een goed idee om het haar tot op schouderlengte te knippen, want langer haar kan zwaar zijn en daardoor plat op je hoofd liggen. Een schuine pony kan ook wonderen doen, want dit maakt je gezicht langer en geeft je haar meer body.

 

Styling

Styling is essentieel als je dun haar hebt. Föhn je haar ondersteboven voor meer volume. Gebruik vervolgens een ronde borstel om het haar in model te brengen. Heb je krullen? Gebruik dan een diffuser om je krullen te definiëren. Gebruik geen te zware of vette stylingproducten, want deze kunnen je haar plat maken. Kies voor lichte stylingproducten, zoals volumepoeder of spray.

 

Kleuren

Als je dun haar hebt, kan de juiste haarkleur veel doen. Kies voor een lichtere haarkleur, zoals blond of lichtbruin, want deze reflecteren meer licht en doen je haar voller lijken. Vermijd te donkere kleuren, zoals zwart, want deze maken je haar juist dunner. Highlights en lowlights kunnen ook helpen om je haar meer diepte en dimensie te geven.

 

Verzorging

Het is belangrijk om je haar goed te verzorgen als je dun haar hebt. Gebruik verzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor dun haar, zoals volume shampoo en -conditioner. Deze producten bevatten ingrediënten die je haar voller doen lijken en meer volume geven. Was je haar niet te vaak, want dit kan je haar beschadigen en dunner maken. Gebruik ook geen producten met sulfaten, siliconen of alcohol, want deze hebben een negatief effect op dun haar. Kijk zeker eens naar de Wella Professionals Salontopper producten!

 

https://www.salontopper.nl/