Intense media online
Image default
Offers

Coronakilo’s kwijtraken en spieren opbouwen? Denk hieraan!

Mocht je, net als veel andere mensen, een aantal coronakilo’s rijker zijn geworden in de afgelopen anderhalf jaar en deze in willen ruilen voor spiermassa, dan is het tijd om weer fanatiek te gaan sporten en wat beter op je voeding te letten. Het gezegde: ‘Abs are made in the kitchen’ is er natuurlijk niet voor niets. Wil je iedereen deze kerst dus omverblazen met je goede looks, zorg dan dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Ben je benieuwd wat je zoal voor voedingstoffen nodig hebt om spierballen te kweken? Lees dan snel verder, want in deze blog lees je er alles over!

Voeding
Het opbouwen van spieren zorgt ervoor dat je meer en sneller vet verbrand. En spieren laat je groeien door krachttraining en de juiste voeding. Om je spieren optimaal te laten herstellen is het belangrijk om dagelijks genoeg eiwitten te nuttigen. Wanneer je fanatiek sport is tussen de 1 en 2 gram per kilo lichaamsgewicht meer dan voldoende. Deze eiwitten vind je in bepaalde voedingsstoffen, zoals vlees, eieren, kwark, melk en peulvruchten. 

Veganistisch proteïne poeder
Wanneer je geen dierlijke producten eet, kan het lastig zijn om genoeg eiwitten binnen te krijgen. In de supermarkt zijn tegenwoordig erg veel vervangers voor dierlijke producten te vinden, echHet kan op drukke dagen lastig zijn om aan je eiwitdoel te komen en je voeding hier ook op aan te passen. Met vegan proteine poeder is dit echter verleden tijd. Je mengt de shake eenvoudig met water of een andere drank en je bent ready to go!ter bevatten deze meestal lang niet genoeg eiwitten. Wel neemt de hoeveelheid mensen die veganistisch eten de laatste jaren toe. Dit is dan ook de reden dat er steeds meer vegan sportsupplementen op de markt te vinden zijn. Ook om je eiwitinname wat te vergemakkelijken bestaat er een veganistisch sportsupplement: vegan protein poeder. Dit is een poeder dat je eenvoudig kunt mengen met water of een andere drank en boordevol eiwitten zit. Vegan proteine poeder is in veel verschillende soorten en smaken verkrijgbaar. Zo bestaat er vegan proteine poeder met chocolade of vanillesmaak, maar kun je ook clear vegan proteine poeder krijgen. Deze meng je met water en smaken naar frisdrank.

Snel en eenvoudig

https://superfoodies.nl/