Intense media online
Image default
Recreation / Food

Barista op de beursstand voor jouw bedrijf

Een barista op de beursstand is iets wat iedereen graag ziet. Jouw bedrijf staat op een beurs en je bent opzoek naar iets waardoor de gasten extra graag naar jouw stand komen. Daar kunnen wij jou perfect bij helpen met een super lekker kopje koffie! Benieuwd naar foto’s? Ga naar KoffieBarHuren!

Een verse kop koffie door een barista op de beursstand

Wij zetten de lekkerste koppen koffie ooit. Onze barista’s zijn erin getraind om de lekkerste koffie te schenken, dit is namelijk een stuk moeilijker als dat je zelf zou denken. Wat kan je van ons verwachten? Wij zorgen echt voor letterlijk alles als een koffiebar met barista bij ons inhuurt. We nemen alles mee, van de koffiebonen tot de vuilniszakken. Alles wordt dus ook echt uit handen genomen, het enige wat jij moet doen is een offerte aanvragen. Onze jongens op de verkoop zorgen er dan samen met jou voor dat de juiste bar op jouw stand komt te staan. De koffiebar kan zelfs gebrand worden met het logo van jouw bedrijf.

Hoezo is jullie koffie zo lekker dan?

Wij gebruiken een koffie blend die speciaal met Brinks Coffee Roasters is hetzelfde gesteld. Deze koffie is nergens anders te verkrijgen. De koffiebonen zijn samen gesteld om een ​​hele speciale smaak te krijgen. De koffiebonen komen uit Brazilië, Guatemala en Honduras. Door deze heerlijke koffie zullen jouw gasten aangenaam verrast zijn waardoor ze langer bij je stand zullen blijven. Ook mensen die in eerste instantie niet naar jou stand komen zelfs even loeren. Ben je super geïnteresseerd in een barista op jouw beursstand, vraag dan een offerte aan bij KoffieBarHuren

https://www.barcompany.nl/