Geniet van de natuur tijdens een van de luxe reizen door Zuid-Afrika!

Geniet van de natuur tijdens een van de luxe reizen door Zuid-Afrika!

Een keertje er goed tussen uit? Een verre reis maken? Kies dan eens voor een van de luxe reizen door Zuid-Afrika. Met touroperator Oryx Travel gaat u op reis door een van de mooiste landen ter wereld. In Zuid-Afrika kunt u genieten van verbazingwekkende uitzichten en er is natuurlijk meer dan genoeg te doen! Kiest u zelf maar, gaat u op safari, of gaat u liever een van de gerenommeerde wijngaarden bekijken? En lekker wijn proeven natuurlijk! U zal uw hart verliezen aan het continent Afrika en bij thuiskomst boekt u meteen uw volgende vakantie naar bijvoorbeeld Botswana of Ghana!

In Botswana de ‘Big Five’ bekijken tijdens een onvergetelijke vakantie

Een bijzondere safari reis door Afrika. Dat is toch ook jouw ultieme droom?! Staat het ook op jouw bucketlist om de ‘Big Five’ te spotten? Dit kan allemaal tijdens een vakantie in Botswana! Maak uw droom werkelijkheid, streep weer iets weg van die bucketlist en boek uw volgende vakantie bij Oryx Travel. Dan bent u meteen verzekerd van luxe overnachtingen en een volledig verzorgde reis. Klinkt Afrika u wel goed in de oren maar weet u niet zeker of Botswana voor u of uw gezin het meest geschikt is als eerste Afrika-reis? Dan kunt u bij deze touroperator ook luxe reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika boeken.

Alle hoogtepunten van Botswana zien tijdens een luxe vakantie

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming waar u lekker kunt eten, prachtige natuur kunt bekijken en tot rust kan komen in uitstekende accommodaties? Kies dan voor een vakantie naar het Afrikaanse Botswana. Botswana is, zeker in vergelijking met Nederland, wel een enorm land en u wilt de hoogtepunten wel zien. Boek daarom uw reis bij een echte Afrika expert, welkom bij Oryx Travel. Met deze touroperator kunt u luxe reizen naar onder andere Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe en Oeganda boeken. Met een reis via Oryx Travel mist u niets van het land en geniet u ook in het verre Afrika van alle luxe die u thuis gewend bent, misschien nog wel luxer zelfs!